Uppladdning

Det börjar närma sig advent och "Julstämning" på torget i Tibro. Allting är packat och förberett inför morgondagen, nu hoppas vi bara på bra väder. Har inte tittat på prognosen än, men det ska väl inte vara snö/regn-storm tre år i rad. 
"Laddade" idag med först ett kort besök på second hand, där jag faktiskt lämnade in lika mycket som jag handlade. Inte utan att jag är en aning imponerad över min "disciplin". Det kändes sen inte heller sämre, av den därefter kommande aktiviteten, en runda i gymets maskiner.
Efter hemkomst och dusch, fick Tempo Fagersanna bistå med proviant och nu har vi ätit lördagens middag, samt fyllt på "läckerheter" till småfåglarna. Alla julgardiner är på plats, även i "gästannexet" och tvättmaskinen snurrar för fullt. Maken tittar på ishockey (surprice) och som tur var är det ingen (för mig) intressant fotbollsmatch från England förrän ikväll, då Liverpool spelar.
Skickade in en jobbansökan för en stund sen, får ju göra momenten, så jag har aktiviteter att rapportera om framöver. För det kvittar faktiskt vad man har för meriter att komma med, när man har åldern emot sig.
Ska nog ladda lite till inför morrondagen, med att slå in julklappar nu, så det blir lite ordning på alla högar.
.....och sticka färdigt prototypen av torgvantar jag startade igår, så de kan bli testade i skarpt läge.
Till sist, en stilla önskan om att hitta nya hem till åtminstone några av tröjorna imorron.
 
"Typ" moussaka-gratäng till middag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0