Hammarkullekalas

Fint väder och vi gav oss iväg ner mot Göteborg vid tolvtiden. Bagage-utrymmet var "fullt" av presenter och resväskor. Det som tog minst plats var själva 40-årspresenten, men en stor kasse med barnbarnspaket och annat fanns också med inför födelsedag i mars och lite godis var där plats för, att ätas nu (eller "mesamma").
Vi hittade, för oss, ett nytt köpcentrum i Partille och valde en gourmet-restaurang MAX, att intaga vår lunch på.
Därefter var det bara ca fem minuters väg till hotel Apple, vilket var lika med OK:s Motel (på tidigt sjuttiotal) strax intill Munkebäcksskolan, där jag gick gymnasiet. Har med andra ord varit där förut och tagit en och annan fika.
Helt ok hotel (haha) och gratis kvällsmål bjöd de på som överraskning. (Vilket visade sig bestå av köttfärslimpa, potatis, sås, bröd och sallad) Kaffe kunde man ta när man ville. Nu skulle ju vi på fest och där fick vi en massa "plock-läckerheter" samt tårta, dricka och kaffe. Inget svårt att hitta upp till Hammarkullen, bara lite nybyggda på och avfartsvägar som vi inte var riktigt uppdaterade på, men inga felåkningar, den här gången.
Anna blev ordentligt firad och vi återvände ganska trötta till vårt rum och sov ändå ganska gott, trots att sängen nog var i mjukaste laget och föranledde en del ryggont.


Maken på "uteserveringen" under rulltrappan mitt i gågatan.


"Borgen" i Partille


Anna vid presentbordet, mycket att öppna var det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0