Repris på gårdagen.....nästan

Skickade inatt vid två-tiden ett SMS till sonen och undrade om han "var sugen på att åka till Hjo"? Fick per omgående svar: OK, nattugglor som vi är båda två, ett släktdrag kanske. Hämtade honom vid elvatiden och relativt snabbt fixade vi det sista i fars/morfars lägenhet, så vi kunde lämna över den för städning (mot en billig penning? utförd av kommunen). Åkte sedan till "stora" lägenheten och lastade säckar till återvinningen, samt plockade med kontorsstolen hem till Fagersanna. På vägen lämnade vi av lite prylar hos syster och fortsatte en omväg via Stampens kvarn, för lunch idag också. Maken roade sig med långdag på jobbet och jag tillbringade eftermiddagen med näsan i fler pärmar från far.
Nejdå ingen fara, jag har hört den glada nyheten. Vem har förresten kunnat undgå detta. Satte på TV:n fem! minuter i morse och hörde under den tiden prins Daniels presskonferens tre gånger.
Mix Megapol spekulerade sedan under bilfärden över det kommande namnet på sessan. Nu "bettar" jag inte, men det känns som om Ingrid borde ligga bra till, vi får facit imorgon......säkert med repriser.
....och solen sken inbjudande heeela dagen.


Ett smakprov av mitt eftermiddagsnöje, men bara en bråkdel av lagret.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0