Flytten har börjat....

Idag åkte jag tillsammans med kompis Anette till Hjo. Hon hade också ärende dit, men följde sen med mig och hälsade på mor, samt hjälpte mig att flytta och plocka iordning första vändan med saker, till fars nya äldreboende.
Har avtalat med sjukhuset att han inte ska skickas till Hjo förrän lördag tidigast, så vi kan få det att bli någorlunda inbjudande. Kanske att det kan muntra upp något, att se lite egna saker omkring sig igen. Vi får ta resten på fredag när maken är ledig, behöver hämta några möbler till från lägenheten och lite mer tavlor till väggarna.
När vi plockat klart idag, åkte vi hem till Anette och åt soppa med smörgås till lunch, pratade en stund och sen var det dags för mig att dra vidare mot nästa uppgift. Ett klipp på Ransbosalongen, så nu är jag åter "kort i huv'et"!
Stekte raggmunk (färdigköpt smet) med fläsk till kvällsmat, var väl ok men har fortfarande svårt att förstå hur min mormor kunde tycka att "det var det godaste som fanns".
Glömmer aldrig hur äckligt jag tyckte det var att äta en kall rullad raggmunk med smör inuti. Hon berättade att just detta fick dom som barn, (i belöning) när de hjälpt till med något och då var det fest! Blääääääh....


Det blev lite rester..... ska dock inte rulla in smör i dessa.


....och så en bild på minitavlan från gårdagens second hand-fynd som avslutning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0