"Flyttlass" och pizza

Det blev en ganska sen morgon, på grund av nattens hockeyguld. Jag sov väl mest hela matchen, men såg delar här och var. Vid sudden death-målet blev jag dock bryskt väckt och uppfattade väl en del av segeryran, samt målskytt.
Kom i alla fall ur sängen vid halv elva, gick ut i köket och kokade ägg till gemensam frukost, väckte sen maken något lugnare än när han skakade liv i mig tidigare, på småtimmarna.
Vi åkte ner till Hjo och lastade in ytterligare några möbler och tavlor att köra ner till fars nya boende. Tog hand om posten och soporna, då mor får stanna på KSS åtminstone några dagar in i nästa vecka.
Maken kände att det var dags att få något i magen, så vi tog in på pizzerian tvärs över gatan. Han skulle ha en starkkryddad La Maffia, jag valde spagetti Bolognese. Pizzan slank ner, nästan hela. Jag åt väl det mesta av pastan, men det blev inga höjdarpoäng på den rätten, förutom en angenäm mättnadskänsla i magen.
Det tog inte så lång tid att bära in och möblera det vi hade i bilen, hälsa på och prata lite med personalen, samt bli bjudna på en kopp kaffe tillsammans med några av de boende.
Besökte Netto på hemväg för komplettering till hushållet. Ringde och kollade läget på sjuklingarna. Far var fortfarande likadan som igår, men eventuellt på bättringsväg och mor sa att hon lydigt tog pillren de kom med och hade ätit upp sin gröt, två gånger idag. Men hade väldigt svårt att röra på sig, behövde assistans hela tiden.
"På spåret" och stickning i fåtöljen, följde efter en del nerplock av juldekorationer, fortsätter imorgon......
(om jag får lust), ska ju orka masa mig till gymet också är planen.


Solnedgång över Hjo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0