Jag ser rött....

Det var väl i och för sig ingen större nyhet för dom som känner mig. Men denna gången gäller det små illröda prickar överallt på i stort sett varenda hudparti min kropp består av. Var på Vårdcentral igen idag och fick instruktioner över vilken medicin jag skulle fortsätta äta och blev lovad att vara piggare om några dagar. "Man ska inte äta mycket medicin, bara rätt medicin" sa doktorn, vilket jag håller med om. På frågan om när jag kunde gå till gymet igen, tyckte han nog att jag kanske skulle vänta i två veckor, men lyssna på kroppen sa han.
(....och blodtrycket var perfekt) Mycket klok dansk man, gick jag därifrån och tyckte. Nu återstår bara att se om han har rätt. Ska återkomma om några veckor för provtagning till utredningen. Är dock nu ikväll, fortfarande blossande röd på vissa ställen, vore i nuläget en fördel om det hade berott på förlägenhet. Men ok jag ääär realist, den tiden har  passerat för längesen.
Har (sedan länge) nått den ålder då jag inte längre tycker att saker är "skämmigt" och ödslar dyrbar tid på att gräma mig, om man gjort bort sig lite (eller mycket!) Klokt eller dåraktigt?, vem bryr sig........


Nej det är inte rödstrumpor jag fått tag på och mina ben behöver verkligen inte
såna dekorationer också, de är tillräckligt fula ändå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0