Bada eller duscha?

Ja det beror på, vilket man föredrar. Själv är jag en förespråkare av duschen om vi pratar rengöringssyfte.
Men man kan ju också relatera detta till väderleken. I Vegas hängde sonen vid poolen "typ hela dan igår" och får väl anta att det blev en hel del badande i värmen.
Här hemma har vi ju  den gigantiska pölen Örlen, att ta ett dopp i om andan faller på, vilket i ärlighetens namn ska erkännas aldrig inträffar, vad mig anbelangar. Dock var det nog en och annan som lockades av detta igår, innan regnet kom vid femtiden. Då å andra sidan, var det gratis dusch, bara att ställa sig tillrätta.
Idag har möjligheterna till gratis dusch fortsatt, med jämna mellanrum och då har det varit skönt med glashuset, där man kan njuta av smattret på taket utan att behöva blöta ner sig.
Det blev ett besök på gymet, inköp av matvaror och "dusch i vanlig ordning" för egen del. Väderleken idag har varit (och är fortfarande) opålitlig. Lunch intog jag därför i glashuset, samt "tränade" på pensionärssysslan, att mata fåglarna.
Fru And kom en stund, men tyckte det var lite klaustrofobiskt i "glasburen", flaxade på glasväggen lite och blev skrämd, så jag fick vara snäll och slänga brödet på gräsmattan istället, för hämta fler bitar, ville hon inte efter detta.
Besökte även grannbyn Mölltorp nu ikväll, för att sätta upp lappar om vår kvartersloppis på Sågvägen, nu på lördag (10-14 precis som förra gången). På gärdet vid infarten till Fagersanna stod det ett rådjur och kollade läget, men jag hade naturligtvis inte kameran uppe. Tror dock att jag har fotat ett på samma ställe förra året.
Maken sitter på tåget, (antar jag) och är väl hemma ungefär när allsången är slut, vilket jag vet att han inte är ett dugg ledsen över att missa.
Vi får se vad han har för kul kort på bröderna Bus den här gången.
 
Oj, bara att börja hamstra alltså.....
 
....den smet visst, men på'n igen.
 
...till sist en bild från storsta'n: Det finns mycket att se på från trottoarserveringen, tycker lillebror.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0