Bättre sent än aldrig....

Detta är ett väldigt bra och användbart ordspråk, på det mesta. Idag får det illustrera mitt gym-besök som egentligen borde varit avklarat igår, om sanningen ska fram. Men igår var jag så väldigt trött av någon oförklarlig anledning. Om jag nu skulle ge mig på en kvalificerad gissning över varför det var så kan det tänkas, att efter "kalas" med goda vänner och ovanpå det väckning mitt i natten, kan ha påverkat "rytmen".
Nu var det inget hårt party, men det behövs inte så mycket för att "gamla tanter" ska få känning, på antingen det ena eller andra sättet. Detta sagt av egen livserfarenhet tyvärr. Man behöver alltså sin skönhetssömn och bör därtill hålla en någorlunda diet.
Ja hur tråkigt kan det bli? Men skam den som ger sig, ibland måste man spjärna emot och vara "motvalls käring".
Då får man också vara beredd att ta eventuella konsekvenser, såsom nödvändigheten av att både skippa gymet och ta en eftermiddagslur.
Sonen tittade idag in på frukost då tidningsrundan var avklarad och strax därefter begav jag mig till det "försenade" gym-passet.
Vädret har varit bra idag, om än att det har blåst för mycket. Imorron ska det också vara regnfritt enligt prognos och vi får hoppas att vinden mojnar, så det blir gynnsamma förhållanden för torghandeln i Skövde.
För vi ska åka dit igen, Ingrid, tröjorna och jag. Förra gången hade vi en kund och ambitionen denna gång är att åtminstone fördubbla antalet......
 
Maken fick idag sin första order: Gör en fågelskrämma, så även vi får några ärter....
 
Snart har vi en solros i blom.
 
 Efter en mindre "kraschlandning" idag, lät hon sig väl smaka som vanligt.
 
....och här är det familjeråd i väntan på smulorna.
 
Kusten är klar, kom igen nu barn!
 
Men när det blåser, torkar tvätten fort....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0