Då var solen tillbaka....

Perfekt väder att vakna till idag, men då var det ju måndag förstås.
....och vad har jag gjort idag då, inte  direkt nå'nting om jag ska vara ärlig och det lönar sig ju i längden (har jag hört). Sonen hade varit på nattklubb i Las Vegas, (i slips och kostym!) det fanns det bildbevis på, när jag kollade Facebook. Maken har säkert fått lite att göra i Stockholm idag, då barnbarnen skulle hämtas. Då behöver han inte oroa sig över att budgeten går åt på uteserveringarna, eller också blir det tvärtom, tre gånger så dyrt istället.
Får väl se om det blir någon rapport därifrån under kvällen.
Den lokala affären är bra att ha, för inköp av det nödvändigaste, en tur dit förenade jag med att sätta upp ytterligare en lapp på anslagstavlan. Den vädjar om nya hem för mina trångbodda tröjor.
Det blev en gourmet-portion "Dafgårds" kålpudding till middag, intagen på verandan i nämnda solsken. Därefter en lång sejour på solsängen, till måsarnas ackompanjemang. Dom är ta mig f...n aldrig tysta! För tillfället är det flygövningar för ungdomarna som gäller.
Hur som helst trots skränandet, var det väldigt skönt och jag avslutade det hela med kaffe och wienerbröd. Tänk vad förståndig man är ibland.....
Mörka moln tornade dock upp sig och precis när fru And kom på visit, började det blåsa kraftigt och regna. Hon hann inte äta så många brödbitar ur skålen, förrän hon kände att jouren kallade och återvände till sjön.
Vi får se om hon återkommer för att avsluta måltiden, eller om måsarna hjälper till med det.
Nu skiner solen igen i alla fall, Någon åska blev det aldrig.
 
Jo det fanns efterrätt i trädgården idag också.
 
Ulliga, gulliga moln men mörkare är påväg.....
 
Ja, det är en ny kruka bredvid, med tomatplantor.
 
Jag spiller lite, men vi är ju utomhus så det är väl ok, eller?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0