Da'n före da'n.....

Ny dag nya möjligheter, heter det ju och man har inte roligare än man gör sig, är en annan populär "floskel".
Varför ska inte en annan använda sig av käcka tillrop, när man inte har något bättre att komma med, då det är vedertaget (och tydligen fullt accepterat) i officiella sammanhang.
Lagom flummigt sätt att peppa sig på kanske. Hjälper det då? Ja vem vet, men gräsmattan blev i alla fall klippt, förberedelserna inför morgondagens kvartersloppis fortsatte och en tur till Skövde för en del inköp får väl ändå anses vara hyfsat med aktiviteter. Har med andra ord inte haft tid att ha tråkigt idag.
Imorron blir det väckarklocka så man kommer iordning med det sista, innan "öppningstiden". Förra gången hann jag knappt sätta upp gatuskylten (en halvtimma före utsatt starttid), förrän det kom kunder.
Enligt prognos ska det visst bli bra väder, men det kan man då aldrig lita på till 100.
Apropå bra väder, sonen därborta på sin roadtrip i staterna, besökte enligt egen utsago helvetet igår.
Det var i alla fall så han beskrev Palm Springs, vad värme anbelangar. Nästa anhalt är nu San Diego med förväntat bättre klimat.
Men som sagt alla som har vägarna förbi Fagersanna under morrondagen är hjärtligt välkomna till Sågvägen och sen på söndag håller vi tummarna för att vädergudarna bestämt en torr dag i Skövde, så att tröjorna äntligen får komma ut på "semester".
 
Ett axplock av utbudet......
 
det finns en hel del "ny skit"
 
kom och titta närmare!
 

Solnedgång kan vi dock tyvärr inte bjuda på imorron förmiddag, men fika med dopp finns och utsikten är kvar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0