Gym & politik.....

Idag har jag varit "redig" igen och besökt gymet. Det är några veckor sedan nu, faktiskt på grund av förkylning och hosta. (så det så!)
Men någon hade hunnit göra "sabotage" och möblerat om hela lokalen, med nya maskiner dessutom.
Upptäckte inte detta förrän jag redan värmt upp på löpbandet och skulle ta mig till nästa station. Där fanns inte den maskin jag brukar använda. Då började jag titta mig runtomkring och kunde konstatera att alla maskiner var "borta", ersatta med nya modernare varianter, som den här tanten inte förstod sig på.
Sen hör det ju till saken att jag som fått ett program av sjukgymnast på specifika maskiner, kände mig lite vilsen.
Tur var väl att det ena bonusbarnbarnet fanns på plats och kunde hjälpa mig hitta åtminstone en av "di gamle", i ett hörn. Easy Line hade de dock inte bråkat med utan den var som vanligt, så jag körde nå'n extra gång i väl valda delar av denna maskinpark istället.
Hemma med en kopp kaffe efter middagen i glashuset, somnade jag så gott i värmen en bra stund. Inga problem att sova sittande vid akut "trötthetssyndrom", tydligen.
Skickade för några dagar sen en fråga till Arbetsmaknadsdepartementet och hade i eftermiddags fått ett svar på mailen.
Trodde jag!
Inte då, men är jag egentligen förvånad. Det var bara en massa politiska floskler angående regeringens förträffliga arbetsmarknadspolitik och en "uppmuntrande klapp på huvudet". Jag blir så heligt förbannad över att bli ignorerad och betraktad som dum i huvudet. Trodde dom verkligen att jag inte skulle upptäcka att jag inte fick svar på min fråga!! om dom svamlade tillräckligt mycket.
Men jag skrev allt tillbaka och bad att få ett rakt svar nästa gång.
 
Fick för mig att testa smörstekta sparris, så nu har vi gjort det. (ok men inte wow!)
 
...och på Facebook hade mamma lagt upp foto på en badande son. Väntar på historien......
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0