Jag tror jag börjar bli glömsk.....

Ikväll nu när jag tänker tillbaka och försöker komma ihåg vad jag gjort under dagen, vill det inte riktigt "titta fram".
Då finns det två alternativ. Antingen är jag väldigt glömsk och börjar tappa närminnet som gamla lätt gör, eller också är det helt enkelt bara så att jag inte har gjort nå't av vikt värt att lägga på minnet.
Vet egentligen inte vilket som är värst......
I brist på bättre sysselsättning, blev det ett röjande i garderoben, där jag hittade en massa "nygamla" kläder.
Dessa passade mer eller mindre bra, utav skiftande anledningar. Tro nu inte att allt var för litet bara, för så var inte fallet, men från inköpstillfällena fram till nu, har jag i vissa fall ändrat uppfattning om form och färg.
Blev därför lite bättre plats, efter gallringen. Fick se att maken lämnat matlådan kvar i kylen, så antog att han körde i Fagersanna och skulle äta lunch hemma.
Bestämde då att "spara på" matlådan till imorron och laga färsk mat, vilket kom att bestå av pastaskruvar med lax och spenatsås.
Fru And är nöjd med samma meny vare sig det är morron, middag eller kväll och idag har hon "dinerat" två gånger och efteråt "slickar" småfåglarna skålen.
Ansade lite i trädgården också, samt skickade samma fråga igen, (med ytterligare kommentarer) till Arbetsmarknadsdepartementet, då jag inte fick nå't annat än en A4-sida goddag yxskaft till svar första gången.
En hemmagjord köttfärspaj blev det till kvällsmat, som vi precis moffat i oss.
...och tågbiljetter t.o.r. Stockholm är köpt för 410:- till två personer i augusti, för visit hos bröderna Bus och deras mamma.
Ja så var denna onsdag till ända.........
 
Detta ser allt ut att vara en ganska farlig sysselsättning, men rent & fint blir det nog...
 
Följetongen fortsätter: Ja, jag är "flygande hund" med egen matskål.
 
Kvällsmat
 
Ny karriär kanske.....
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0