"Värme-epidemin fortsätter.....

Nu är det fyra hela dagar på raken med onödigt varmt väder. Så tycker i alla fall jag och en följd av detta har blivit att det finns gott om getingar som letar sig in i huset så snart man öppnar altandörren. Vi har ju fått hjälp av Anticimex med att sanera våra getingbon, dom vi har lyckats lokalisera. Men det lär finnas gott om denna vara över lag sen någon vecka tillbaka, enligt dom som får ta hand om dessa "odjur" åt folk.
För min del var det dags att åka på massage idag igen och denna gång bad jag att hon även skulle ge sig på min onda fot. Det kändes ordentligt idag också, men är inte hälften så öm som senast, men skönt är det, speciellt efteråt.
Åkte sedan för att byta några ord med kompisen, som fortfarande sedan igår kväll var mycket mörbultad av sin massage, men väldigt nöjd med att hon äntligen kommit sig för med att gå.
Maten tar slut mycket fortare när man som just nu är fem i hushållet, så bara att åka till affären för påfyllning.
Medan jag var "på uppdrag" passade barnen och morfar på att gå ner till badet. Mamma stannade hemma och vaktade huset, från solverandan.
Korv med stuvad vitkål till middag fick blandat mottagande, men det fanns även vanlig kokt potatis för dom som "ballade ur".
Glass på verandan följde med kaffe till alla vuxna som tillbehör. Till kvällsmat hittade vi en hel del rester som vi trollade fram en sallad med tonfisk av. Mamma och storebror var sen ute på löpning/cykelrunda en stund.
Mormor tog igen sig vid TV:n i väntan på OS- invigningen, som förresten nu har börjat.
Inga fick även en sen bakorder innan dagen var slut: "Du skulle ju göra en sån där kaka, som gamlamormor fick häromdagen". Så den värmer glasyren i ugnen medan jag "ljuger färdigt för idag".
OS-invigningen håller ju på till ett inatt, så jag hinner nog se så mycket jag orkar med innan jag tröttnar, i dubbel bemärkelse!
 
Morfar tog  kort på bröderna vid badet i full färd med ett dammbygge.
 
Nytankade med glass orkar vi springa igen.
 
....men se här, en bild på lillebror utan att han spelar pajas!
 
Bakom blåbärsbusken från mitt fönster vid datorn, bevittnar jag hur bröderna löser ett mekano-problem.
 
"Elden" slocknar i Fagersanna, men tänds strax i London.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0