Det är olika här i världen....

Jag gick upp, satte på datorn och ville ha rostat bröd till frukost. Medan maken låg kvar i sängen, tämligen risig och var inget hungrig alls. Sonen lade upp ett meddelande på Facebook: "Hej då Sverige!", satte sig på ett plan och via datorn kunde jag följa att de var tjugo minuter sena till start. Åtta timmar (en hel arbetsdag!) hade han då framför sig innan de anländer till första målet på semesterresan, New York. (Vilket är ungefär just nu.)
Hade precis gjort klart min frukost, då ett välbekant läte hördes utifrån "kvack, kvack" och simfötter springande över altanen fram till dörren, som var öppen. Hon fick sin dos med brödbitar och flög sedan strax vidare.
Jag stoppade i mig mina brödbitar, med marmelad och ost, sen fick jag en ingivelse om att fönstren i datarummet och köket kanske skulle må bra av en putsning. Hur som helst, skulle i alla fall vi som bor här, "se bättre ut".
(ack om det vore så enkelt, haha!)
Nöjd med resultatet fortsatte jag stärkt, med en annan redan påbörjad ansiktslyftning, den i tvättavdelningen.
Med avbrott endast för middag och iordningsställande av köttfårssås till morgondagen, fortsatte jag träget med uppgiften. Än är det inte perfekt, men mycket bättre och inget superakut längre att ta hand om, som bokstavligen ramlar på en om man går in.
Snart är det fotboll och kaffet är precis nybryggt. Ska se vad jag kan hitta på till detta, en runda i skåpen snart.
Alldeles nu kom också ett SMS: "Det är varmt i Jersey =) " Med andra ord har de landat på andra sidan Atlanten och har en väldigt lååång dags färd mot natt framför sig. Been there.......

Få se, vilken ska jag ta först....
 
.....och var har du resten då??
 
Jasså, bara den också, får väl duga då.
 
Båtfolket "från andra sidan sjön" tyckte tydligen att gräset såg grönare ut här, för picnic.
 
Nog dom som "parkerat" där.....
 
och här "drar dom järnet" tillbaka varifrån dom kom. (säkert sommargäster!)
 
Rester från gårdagen (Leftovers for lunch!)
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0