När vi inte shoppade åkte vi bil.....

Nu har den trötta tanten sovit, packat upp alla Ullaredsvaror och serverat lunch innan dotter med barnbarn återvände till huvudstaden. Innan de åkte blev det en fika på verandan och då kom även her och fru And på besök en stund. Barnbarn fick glass, men brödbitarna som skulle kastas till fåglarna såg också smaskiga ut tyckte lillebror, så han smakade på en.
I fredags hade vi tur med vädret, det var precis lagom varmt att sitta på verandan och smaka av grillspettsmenyn med diverse tillbehör. Alla syskonen Berg var för en stund samlade på en gång, det är två år sen sist, då deras far fyllde sextio.
Därefter var det dags att bänka sig framför Matchen Sverige-England. Visst fick dom stryk och det var väl inte roligt, men den här gången spelade de i alla fall fotboll, måste sägas till deras försvar.
Snabbt isäng för att stiga upp vid sex och starta färden mot shoppingarnas shopping: Gekås i Ullared.
Vi klarade beslutad avfärdstid, så när som på fem minuter, ganska bra. Frukost fick vi på rastplatsen vid Trädet, den hade Inga packat ner ordentligt. Anlände till målet vid 10.30, sen var det shopping nonstop (förutom fikapaus) till dom stängde klockan 17.00. Efter att ha lastat i bilen (vilket inte var några som helst problem) åt vi middag på pizzerian, medan orten tömdes på folk. När vi startade mot Mölndal, var det inga andra bilar kvar på hela parkeringen förutom vår.
Anlände till ett regnigt Göteborg vid åtta och släppte av syster Anna, sen startade vi den sista sega biten hem på tjugo mil. Det blev ett stopp för lite kaffe och snacks i Alingsås, en sväng för att släppa av nästa syster (Marie) i Hörnebo, men vid elva svängde vi ner på gården, då orkade vi nätt och jämt bära in kassarna förrän vi stapplande föll i bingen. Sju timmar shopping och över femtio mil bilresa tar på krafterna, men avskräckta?, nej då inte alls.
Hade bara lite problem med att övertala min ena fot att jag skulle gå på den imorse, men den fattade galoppen efter en stund.
Nu blir det fotboll igen, till långt in på natten, om jag inte somnar förstås........


Kaffeoas i shopping"paradiset"......


utsikt från en stol tio minuter innan stängningsdags.


På ett helt annat ställe samtidigt, Vättern runt med publik-


Publiken behöver också "vätskekontroll"......


Vi är svenska fans allihopa, "singing the blues" dagen efter förlusten.....


Tillbaka till Ullared, sisters waiting for dinner.....


Lördag kväll i Ullared, inte mycket action kvar......


Fem timmar senare: Ridå i dubbel bemärkelse i Fagersanna!


Ny dag och lillebror har plockat blommor från gräsmattan


Fisk och färskpotatis till lunch.......


före hemfärd.


Bye, bye grandpa, see you soon......




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0