Solsken och andlig morron

Maken hade lyckats igen, med att inte ställa väckarklockan. Han blir lika förvånad varje gång, den inte ringer.
Så det var upp med en väldig fart och iväg, efterlämnande kaos både här och där i huset.
Jag hade sovmorron, trots det vackra vädret. Men kom upp i ganska hyfsad tid ändå och solen inbjuder givetvis till att man vill öppna altandörren genast.
Det tog inte speciellt lång tid förrän fru And klampade över altanen och chattrade så jag säkert skulle höra henne och fatta galoppen.
Sen var det strax dax att ge sig av till Hjo, för en del ärenden, banken och mor. På ICA stötte jag ihop med två postpensionärer, den ena boende på orten, medan den andra var på "utflykt" från Mölltorp. Det blev en del tjatande för det var ett bra tag sedan vi sågs senast. Banken härnast, där med hjälp av godkänd bouppteckning efter far, det var dags att fixa mors framtida finanser. Tog inte så lång tid då allt via telefon var tillsagt och förberett.
En timme tillbringad sen hos mor, innan hemfärd. Ett spontanavbrott för en fika hos Syster Yster i det fina vädret med kompisen blev det dock och proviantering hos Netto.
Har sedan suttit framför Allsång på Skansen och Midsomer Murders, medan sonen befinner sig på andra sidan jordklotet, i skrivande stund åkandes flygplan New York- San Francisco.
För övrigt ett mail från Arbetsförmedlingen, att jag inte hade kompetens att söka arbetsförmedlarjobben som varit ute nyss och därför följdaktligen inte blivit utvald att gå vidare i processen.
Är jag förvånad? nej. Irriterad? ja. Vilket föranledde ett mail tillbaka med en del påpekanden om rekryteringspolicyn och kvalitén på deras service i allmänhet. Förväntar mig dock att bli ignorerad angående även dessa åsikter, precis som med annat jag haft synpunkter på nyligen. Men nu är det "sagt!" igen!
 
Vy från bankens entré, över torget i Hjo.....
 
....och lite till vänster ligger kyrkan.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0