Timbuktu "testar" Tibro

Ingen som bor i krokarna av Tibro, har väl kunnat undgå att registrera besöket av denna celebra artist.
Själv är jag inget större fan av densamme, men om man tittar på hans texter, så får man i alla fall ge honom credit för både innehåll och uttryckssätt. Scenen för uppträdandet var byggd bara 100 meter från där vi köpte vårt första hus.
Tänk om vi bott kvar, då hade vi i alla fall haft gratis ljudunderhållning helt klart.
Nu ångrar jag inte ett ögonblick, försäljningen av nämnda hus (trots viss ekonomisk förlust) och inköpet av vår nuvarande fastighet. Ibland tar man väldigt kloka beslut......
På förmiddagen gjorde jag en del småjobb i huset, lite dammande, lite undanplockning och rensning av ogräs på garageuppfarten. Det anlände en lastbil med några plankor, som snabbt blev avlastade och jag fick en låda skruv att ta hand om.  Detta är ämnat att användas till trappa i projekt "Slänten".
De egenhändigt odlade tomatplantorna fick sedan flytta till storkruka, hoppas bara att de också trivs i sitt nya hem.
Turen gick sedan till Hjo, via en snabbis på second hand och efter ytterligare en snabbare snabbis på Hem & Hobby, blev det ett kort besök hos mor. Lämnade där av lite beställt "godis" och tandkräm.
Handla mat på Netto och sen hem för att klippa gräset, ifall det regnar imorron. Nu är det gjort och fotbollslandskampen är tittad på. Med risk för att bli anklagad för "högförräderi", vilket lag ska man hålla på i EM som börjar nu till helgen?? Vill se ROLIG fotboll och det spelar tyvärr inte Sverige i dagsläget.
Så frågan kvarstår...... vem?


Skyltar vid alla infarter, talar om för Timbuktu var han ska parkera, -eller??


Dagens fynd: engelska mini-hus


Vilken tur, gräset färdigklippt innan regnskuren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0