Blåsig måndag

Hade idag ärende in till "storsta'n". Det var allt tur att man var "stadig på handen" och kunde parera vindbyarna, som då och då tog tag i bilen. Passade på att slinka in på Rusta och kolla om det fanns något att öka mitt garnförråd med. Det börjar sina...(not) men alltid kul att hitta någon läcker färg, som sätter igång "designfantasin".
Huruvida fantasin kom i spinn eller inte, det får framtiden visa. Men en kasse garn fick följa med hem i alla fall.
Det var dags att tanka bilen också. Den lilla gula lampan lyste så trevligt på instrumentbrädan, så det blev premiärtankning på Jet idag. Där var billigt!, bara 15,20/litern. Höll dock på att blåsa bort på kuppen. Tanklocket på bilen bredvid, blåste all världens väg, så det fick den stackars föraren springa ikapp, när han tankat klart. Tur att mitt lock på den här bilen, sitter i ett "senilsnöre", så man aldrig behöver riskera att glömma, eller tappa det.  
Hemma höll maken på att städa/rensa i förrådet, som anledning angav han, att han ville kunna komma in i detsamma och eventuellt kunna använda hyvelbänken. Ja mycket skit haaar vi, men det får ta sin tid att göra ordning på, orkar inte ta beslut om alla prylars "vara eller inte vara kvar" hos Bergs i fortsättningen. Just nu i alla fall, får bli en liten portion åt gången. Vi börjar med loppisen på lördag......


Spara eller inte spara, (en tidig Hans-tavla, ej favorit)


Verk av morfars syster, söker nytt hem....


Stor inramad SAAB-affisch, intressant??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0