Dags igen......

Idag hade jag "övertalat" kompisen att följa med till Hjo, för att titta till lägenheten, hämta posten och förse mor med fler kartonger att sortera. Först skulle vi dock ta en lunch på Stampens kvarn i det fina vädret. På menyn fanns det strömming och pannbiff att välja mellan. Hon åt fisk och jag valde kött. Mätta och belåtna fortsatte vi så till fyra-rummaren för att göra lite nytta. Det blev en hel del köksskåp genomgångna och tömda, men inte hittade vi någon svartvit burk som dottern pratat om. Men lite skräp i sopsäck, samt grejer packade till både mor och mig, för vidare sortering blev det. Fotograferade tavlor, för att googla konstnärer och har suttit en stund nu ikväll, men det verkar inte vara några Piccassos direkt. Hade väl inte väntat det heller. Farbror Hans tavlor är redan väl omhändertagna. Mor fick några nya lådor med grejer och vi fick med en del som hon sorterat bort, tillbaka. Det blir en del tur och retur, men bättre det än att slänga osett tycker jag.
Imorgon är jag inbjuden till lunch i Mariestad hos en f.d. kollega, innan det blir dags för bilbesiktning. Få se hur det nu går, behöver inga fler negativa överraskningar nu på ett tag......
Tittar nog in på varuhuset Karlsson också, när jag ändå är i sta'n. Kompisen med make åker på minisemester till södra Sverige över helgen, hoppas de får riktigt fint väder och kan vandra längs stranden vid Öresund.


Denna är jag uppväxt med och inte är den vacker inte....


den här är väl något bättre, men tacka vet jag farbror Hans alster...


eller hur!!  ("favorit i repris")

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0