Lite mera garn

Hade idag ärende in till "sta'n" (=Skövde) och sonen hakade på. Det var temadagar USA, på resebyrån Ticket. Han fick lite broschyrer och viss info av resebyråtjänstemannen, men kanske inte riktigt vad han var ute efter, inför resan i sommar som redan är bokad.
Vi åt lunch på KSS, men den utlovade kålpuddingen på menyn var slut redan 12.20, vilket föranledde irritation i kön. Framförallt bland dom som jobbade i huset och speciellt gått till restaurangen, bara för att äta denna rätt. Jo det var en missräkning, då industriella pannbiffar som ersättning, inte var "så lockande att "stoppa i sig".
Vi hann även med en snabbis på Rusta och ÖB. Jag var lite nyfiken på ett nytt garn, som Rusta hade till extrapris i sin reklam. Men endast handtvätt och två blå nyanser att välja på, var inte vad jag ville ha. Därför tog jag istället den glada färgen svart, av märket jag brukar köpa, för man kan ju inte gå tomhänt från affären, när man siktat in sig på lite mer garn till "stickstugan".
Matproviantering var sedan på sin plats på hemvägen och ett besök på gymet. Jodå, känner mig väldigt redig och som effekt av denna fysiska övning, sov jag väldigt gott framför TV:n i sovrummet mellan halv åtta och elva. (Det var ju hockey, - nu igen!) Visserligen är jag mycket idrottsintresserad men: Hur orkar dom?, match varenda dag.
....... och som en effekt av besvikelsen vid lunch, blir det kåldolmar i matlådorna imorgon.


Ska jag satsa på efterrätt också, köpte ananas idag.......?


och vem vet, det kanske blir en tröja av detta så småningom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0