Lördagsmys

Idag åkte dottern, yngsta barnbarnet och jag till second hand för att shoppa fynd. Jag hittade inget men dottern sprang på "värsta fyndet", ett köksbord med Perstorpsplatta för 150 spänn. Dessa kostar i runda slängar tusenlappen i Stockholm tydligen. Vi fick snabbt ringa till farsan som hade stor bil, att han skulle komma till affären, på sin och storebrors väg till Fagersannas träningsmatch i Tibro.
Lillebror och vi fortsatte sen via kondiset för inköp av onyttigheter till kaffet i Hörnebo, som vi ringde och bjöd in oss till.
Först fick vi dock proviantera en del på Netto, till matlagningen därhemma som väntade mormor lite senare.
Lillebror fick träffa båda sina storkusiner, samt deras två kaniner och fågel, förutom moster och morbror.
Hemma blev det ugnsbakad lax med potatis och dillmajonnäs till middag. Sen kom morbror Oskar på besök och åt upp middagsresterna.
Vi har hunnit sortera alla trasmattorna under eftermiddagen. En hög till Elin, en hög till mig, en hög att fundera på ett tag till och en hög för loppis.
Nu har jag "kokat ihop" en macaronipudding (och satt in i ugnen), som ska bli intressant att se a) hur den blir och b) om någon vill/vågar  smaka på den. Jag har mina tvivel men, men.....
Sen är det chips m.m. till schlagerfestivalen som gäller. Då behöver dom nog inte trugas!


Ska jag våga klappa...?


han ser i alla fall ganska snäll ut....


Det gick ju bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0