Lunchutflykt

På agendan idag, åka till Mariestad, för där fanns det tid på bilbesiktningen fortast. Till "det lilla livet" som fått oväntat körförbud. "Härtill är jag nödd och tvungen" som biskop Brask tillade på sin tid. Om jag nu var tvingad att besöka denna stad, varför inte slå flera flugor i en smäll och göra utflykten så trevlig som möjligt?, inte bara ett måste.
Vi (bilen och jag) började med ett besök hos Karlssons varuhus, där jag hittade lite fynd, inte så många men ändå tillräckligt för att höja humöret några grader. Sen "hittade" jag även en gammal skolkamrat/vän/kollega/chef där mitt bland varorna. Hon jobbade åter i Mariestad, vilket jag helt ärligt kunde säga: "Hade jag ingen aaaaaning om"!
Kul var det i alla fall att springa på henne. Sen blev det lite bråttom, för jag hade ytterligare en date, (denna dock inplanerad) med en annan trevlig f.d. kollega. Där fick jag en mycket god "Skärgårdssoppa" till lunch, kaffe på maten och en rolig pratstund.
Dags sen för nytvättade bilen att bli granskad. Den blev väl genomgången, fick åka hiss och "rally" runt kvarteret med tvärbroms. Sen kom kommentaren "Det ser ju bra ut" och så fick jag papper på detta, allt till den blygsamma summan av 320:-, vilket jag i hastigheten nästan hade förträngt. Men plastkortet fick göra tjänst och där fanns ju nu, sedan igår, pengar igen. Så länge det varar.........


Extrapris på nötkött (kort datum) i affären idag, blir därför gulasch i lådan imorgon.
Sådäääär, tycker maken.


Åh nej då, har INTE (?) gått på reklamen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0