Kalas i lekparken

Eftersom jag föll för frestelsen att stoppa i mig några bitar lakrits igår, var jag ganska trött då magen genast protesterade, kraftigt. På grund därav, kändes sängen inbjudande redan långt före elva. Det var full rulle redan innan sju idag, men hade ju lagt mig tidigt..... (hmmm)
Efter frukost åkte mor i huset i förväg med kalas-attiraljer, för att förbereda hos en närbeläget boende kompis. Vi kom efter, efter en timma. Vädret var ok, bara en aning blåsigt, men det är tröttsamt att var ute i friska luften i flera timmar.
Allt flöt på bra, bara en incident med en fotboll, på näsan på en av Leos kompisar, med näsblod som följd.
Maken och jag åkte därifrån lite i förväg, hem till lägenheten. Nu skulle maken absolut prova en genväg in på Söder, vilket föranledde att vi fastnade i bilkö. Sen hade vi svårt att hitta parkering och bäst som vi gled runt i kvarteren fick vi se dottern bärande på en sovande lillebror. Hon hade åkt mycket senare, men var först hemma i alla fall.
Hungriga var vi, så det fick bli restaurang Oliven, bara ett stenkast hemifrån. Leo, morfar och mormor gick dit men hade problem att få ner de väl tilltagna pizzorna. Det fick bli en "doggybag", som nog smakar bra senare ikväll. Om vi kan hålla oss vakna fram till ishockeyn, som börjar åtta.
Vi är lite sega, vi gamlingar och lillebror vaknar väl snart med ny energi kan man misstänka. Mor i huset skulle iväg på trettioårsfest. Men hon är ju några år yngre........


Fint blommande träd vid lekplatsen


Gästerna börjar komma och de har paket med sig. De flesta inehöll Lego


Dukat och klart......


....även med pannkakstårta, blåbärssaft och körsbärstomater.


de flesta äter med god aptit, men alla hade inte tid för de ville leka direkt.


Utsikt från en bro (Liljeholmsbron) i bilkö, över Tantolunden och Södersjukhuset.


I väntan på pizza, tillsammans med en stor hummer i fönstret.


Inte bara tallrikarna, utan även bordet var för litet för dessa enorma pizzor.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0