Linked In, Beknown och Euphoria

Har idag suttit och finjusterat innehållet om mig, samt letat kontakter till mina jobbprofil-sidor. Kan bara konstatera att mycket få av mina forna kollegor, (som rådet var att leta upp) finns med på dessa forum. Många av dom är faktiskt redan glada pensionärer och någon har startat en ny karriär, som fritidsforskare. "By the way", det skulle jag kunna tänka mig också, verkar intressant. Inte ens företagen jag jobbat i "är längre med oss", då är det inte så lätt att bygga upp ett nätverk med folk som yrkesmässigt kan rekommendera en längre. Ju mer jag funderade och sökte, stod det klart att det är nästa generation, som nyttjar dessa forum, med ett och annat udda undantag.
Varmt var det också idag ute på loftgången vid kaffepausen, där man återigen kunde studera kajornas jakt på "godis" innanför fågelnätet. Fortfarande var det en "baggis" att forcera detta till synes, smått löjeväckande hinder.
Hade tänkt att besöka gymet idag, men så varmt som det var, fick det vara. Åkte istället till Hörnebo med ett litet paket till en 48-åring, som dock jobbade till elva ikväll. Oj, är det idag sa den yngsta sonen, hur mycket fyller han? -Då är han ju snart femtio!!!
Fick en kopp kaffe på en gassande veranda, innan jag åkte till matvaruaffären, där det var väldigt svalt och skönt.
Dags att se hur det går för Loreen, tillhör nästan allmänbildning att hålla koll på Schlagerfestivalen tycker jag. Men där går våra åsikter kraftigt isär, här i huset.
....och solen börjar dala, till ytterligare en fotogen "sittning".


Ny dag, - ser ut att bli fint väder....


Även på annan plats i sta'n, fanns företagsamma fåglar.


Klart att hoppa i men står nog över, trots värmen. Tar en kaffe istället!


Hemma var det också varmt....


men nu börjar värmekällan att ge sig,


and that's it...........och Loreen är i final på lördag, then we go again, ESC!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0