Man sover gott till hockey....

Dag två avklarad på kursen, en dag full av repriser. Been there, done that........
Blir mer och mer övertygad om att det inte är rätt forum för mig, men som jag skrev igår: träffa nya människor är alltid spännande och fortsatt "openminded" är mottot.
En del ärenden även idag innan det var dags att lämna "storsta'n" för landet igen. Hemma aningen före maken och ganska snart därefter startade hockeymatchen, ikväll mot Lettland och hur gick det.....
Beslutade att lägga mig på sängen för att titta, vilket (som vanligt) medförde powernap, ganska omgående.
Vaknade alldeles nyss, har ställt väckarklockan för morgondagen och frågat maken hur hockeyn slutade, ska bara avsluta mitt inlägg här och sen återgå till sängläge.
Inga är också trött, så matlåda blir det ingen till imorgon, men det finns dagens att köpa, för min del. Maken hade dessutom synpunkter på vad Inga serverade till lunch idag, så han får "ta ett samtal själv" med kökspersonalen imorron. Han är ju ledig nu igen, så han har tid.
Kan väl delvis instämma i kritiken denna gång, för det var lite tråkigt innehåll i lunchboxen idag. Men korven som finns tillgänglig i kylen, anrättar säkert kocken till belåtenhet, bara han får rätt order och arbetsdirektiv.


Det blir nog bra.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0