Snubbla på internet

Som sagt ett och annat snappar man upp i kategorin, hade jag ingen aaaning om när man, är på kurs/träffar andra människor. Upptäckte igår en site som heter "stumbleupon.com" och där kan man klicka för vilka intressen man har, för att sedan låta siten välja väl valda inlägg i cyberspace, för mig att antingen "likea" eller "dislikea". Här kan man nog hitta ett och annat om man sitter och surfar en del. Vilket kurskamraten från Mölltorp kunde bekräfta, då detta var något han redan kände till och hade ägnat sig åt "en hel del".
Det gick också att "tipsa" om sin egen sida, vilket jag naturligtvis passade på att testa med min blogg-adress.
Även denna dag försvann tämligen snabbt och hemma blev jag sittande i glashuset med SLA:s specialbilagor om Tibro, inför festivalen Uppåner som startar imorron. Den håller på i tio dagar och består av allehanda utställningar och jippon utmed "åna" (Tidan) invid riksväg 49. Största dragplåstret och höjdpunkt blir på tisdag, då Timbaktu gästar byn. Det verkar, enligt programmet, som om det kommer att hända allt och lite till. Men det är ju kul att det händer grejer i "bõjda". Bara nu Tibroborna har vett att uppskatta arrangemanget, dom är lite tröga att locka ut på "spektakel". Tycker i alla fall jag......med viss erfarenhet.
För övrigt är det lite kyligare ute, väntar fortfarande, på det utlovade regnet. Inte för att jag längtar efter det precis, men regn brukar ju komma, när förutspått.
Herr och fru And äter nu i skift, så de har nog familj på gång. Herrn åt vid fem-tiden och frun var här nyss, vid åtta-snåret. Fortsättning följer och bröd går det åt........


Bra det är redan serverat....


då hugger vi in......


....säkert att du inte har mer??


Jo det hade jag, men sparade detta ifall frun skulle dyka upp, vilket hon till sist gjorde.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0