Söderut från Söder


Dags att vända hemåt efter en långhelg i huvudstaden med många aktiviteter, men man hinner ändå aldrig med allt som man tänkt. Idag blev det lunch på en av de stora hamburgerkedjorna, i Eskilstuna, där alla de tre stora ligger på ett pärlband bredvid motorvägen. Det är alltså bara en smaksak, vilken av dom man väljer. Dessutom låg där också en "snabb"variant på kinamat, som nog jag skulle vilja prova en annan gång.
Trötta var vi båda två, maken körde till en bit före Örebro, medan jag halvslumrade bredvid. På rastplats Björnfallet gav han dock upp och överlämnade rattansvar till mig. Gick väl ganska bra, men efter Askersund och genom Tivedsområdet var det väldigt segt, fick kämpa för att hålla mig koncentrerad. Men hem kom vi och en kanna kaffe blev genast påsatt och uppdrucken, innan det var dags för mig att, (som utlovat) åka till sonen och agera "arbetsledare" vid garderobsröjning. Han hade sen en tid tillbaka möblerat om och diciplinerat hållit en hög lägsta-nivå på ordningen. Så prydligt har det nog aldrig varit förut! Nu återstod alltså bara "finliret" med välorganiserade förvaringsutrymmen. Vi höll väl på några timmar, men får ta det sista en annan dag i veckan som kommer om vi får ihop våra "scheman".
Köpte med friterad kyckling och sötsur sås från "kinesen" och den åt vi till en Midsomer-repris. Har sedan lagt ut sonens badkar på Blocket, då han har blivit med tvättmaskin och båda fick inte plats i badrummet.
Nu får det nog bli sängen snart, ögona går i kors........


Valet av lunchrestaurang föll på........


Tåget susar förbi medan arbetet med vårsådden pågår.....


och det var tydligen gynnsamt väder för segelflyg idag också.


"Kisspaus" och förarbyte på rastplats Björnfallet.


Badkaret som tillfälligt bor på balkongen


Ett lätt orange skimmer över sjön ikväll.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0