Sommarväder

Idag har det varit precis lagom varmt och soligt, idealiskt sommarväder enligt mitt sätt att se på saken. På förmiddagen blev det inte mycket uträttat, men efter lunch på altanen bar det sen iväg till Hjo. Hälsade på mor en stund och fick med räkningar som skall betalas. Svängde därefter förbi till syster och kollade upp lite tider inför länsdansen på Olstorp på fredag, som jag lovat att följa med på, även i år. Helt otroligt att det har gått ett helt år sedan den förra tillställningen därute. "Time flies", som dom säger västerut.
Gymet klarade sig inte heller från påhälsning, så nu är det avklarat för den här gången. (Det blir alltför snart en ny gång, som pockar på bara).
Det är som med tvätten, disken och matlagningen, aldrig definitivt och slutgiltigt färdigt.
Satte mig på verandan i skuggan, när jag kom hem och "kalasade" på grillrester sen i förrgår. Det enda som var lite störande, var en minigrävare nere i Strandstaden som var överaktiv. Ungefär som när en geting eller mygga surrar och surrar, utan att man får tag på den. Annars var det lugnt och fridfullt, maken åkte på fotboll.
Vän av ordning kanske undrar, men kursen då? Jo det var som så att utbildningsföretaget hade personalträff idag, så då vart det ledigt, bara sådär.....


Grillrester blev som nya.......


Snor en bild på gårdagens solnedgång, - för jag tog så många att det räckte även idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0