Tandläkare och annat

Idag hade jag tid hos tandläkaren, så kursen fick vänta på mig någon timma. Det var dags för kontroll och bedömning inför tre nya år med frisktandvård. Fungerar som så att man betalar varje månad en summa via autogiro och händer "något i tandväg" är det gratis! att gå till tandläkaren, så också tandhygienist och återkommande kontroller, varje år. Kan meddela att jag fick godkänt och klartecken för en ny period, i samma avgiftsklass, alltid något.
Så in till kursen, lagom för lunch-brake. Det var då huvudvärken i ett obevakat ögonblick smög sig på. Ipren hjälpte inte, ej heller en kopp kaffe, så bara att vänta ut det hela. Inget ont som inte har nå't gott med sig. Jag tillät mig själv att slippa gymet idag. Åkte istället via en kompis till dottern och lämnade en kudde som jag haft ganska länge, inköpt med tanke på fodral-texten. Idag var hon hemma, så nu har kudden nått sitt rätta hem.
Stannade till vid mataffären också, nu har vi ordentligt med mat hemma, så länge det varar. Köpte bland annat bigarråer (en hyfsat stor plastpåse), vilka jag har ätit merparten av. Vissa protester nu lite senare, från magen, men det är smällar man får ta för det är ju gott.
Jodå, stamgästerna har vid tre tillfällen nu ikväll, låtit sig väl smaka av både ljust och mörkt bröd till vatten i skål. Antar att jag får hålla "caféet" öppet ett tag framöver. Men det ska väl gå utan att jag överanstränger mig. Kul med uppskattning......
För övrigt kan jag meddela att Westcountryviews, numera ligger uppe på Facebook. Där finns många vackra bilder från Devon & Cornwall i England, som jag varmt kan rekommendera att Ni tar er en titt på.


Först den ena som....


låter sig väl smaka tills det är slut.


Nästa gång kommer dom båda två och kräver "påtår och tretår"!


Visst är det vackert i England, husletarprogrammet, idag i Suffolk.


Men det här är inte så pjåkig vy det heller, så såg det ut ikväll.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0