Vattna växter och vänta....

Det var fint väder idag och dags att ge mina "växthusplantor" lite vatten. Tittade även till min vinplanta och dennes kompis tomatplantan, de mådde bra,- än så länge. Brukar alltid lyckas med att sätta ut tomatplantor för tidigt, så de fryser sönder. Men nu har den klarat sig i snart två veckor, nå'n slags rekord kanske på gång? Ska första försöket verkligen lyckas i år?
Fick med en del loppisgrejer från sonens röjning igår, som nu fått plats hos "sina kompisar" i glashuset, i väntan på nästa kvartersloppis. Vi har pratat om att köra sista lördagen i juni.....Tittade i almanackan och kan konstatera att det blir i så fall på årsdagen för husbranden. Det är 15 år sedan nu, tänk vad tiden flyger iväg!
Hade så en del ärenden till Skövde som behövde fixas, bland annat valde jag idag att handla mat på COOP Extra, vilket ytterligare en Fagersannabo gjorde, samtidigt.
På hemväg stannade jag till i Tibro, för att jag läääängtat efter gymet och nu ääääntligen hade tid att ta mig an detta. Ja Ni vet ju.....men det kändes väldigt skönt efteråt och samvetet var belåtet.
Så tillfreds faktiskt, att jag somnade gott av husletarprogrammet på TV:n och vaknade lagom till ishockeyn startade, vilket medförde inspelning av "Ola-Conny och Morgans starka resa", som jag nog nu ska avsluta kvällen (...eller faktiskt börja tisdagen) med.


Vackra påskliljor fanns det på industriområdet vid Hallenbergsrondellen.


.....solen följde mitt exempel och somnade den mä'! (fast lite senare)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0