Heldagsregn och skogsfärd

Hur många dagar kan det regna i sträck? Ja än vet vi inte svaret på denna fråga, men två dygn har det nu hållit på att "pissa". Om man ska se något positivt på det hela, (åtminstone som jag tycker) det kunde ha varit snö!
Skönt att det inte är det, för då hade vi snart varit tillbaka till vintern för tre år sedan och den var inte rolig. Visst är snöskottning bra motion, men när det till slut inte finns någonstans att slänga nederbörden, då blir det dubbel börda.
Imorron är en annan dag och kanske har våtvarorna bestämt sig för att dra nån annanstans.
Tidig morron i affären och mera genomgång av hyllinnehåll, samt upplock av nyanlända varor, sen fanns inte mer att göra och vi blev arbetsbefriade, därifrån.
Hemma väntade sortering av alla marknadstillbehör och packning av tröjor, bakdukar, böcker och äggtemperamålade saker som ska med till Julstämningsmarknaden på torget i Tibro på söndag. 2 december 14-18 finns vi där till påseende.
Framåt kvällningen var det så dags att ta sig till Skövde och göra några snabba inköp, för att sen möta två kompisar för färd till en tredje, som bosatt sig mitt ute i obygden i Skara-trakten.
Lite känsla av TV-programmet "Där ingen kunde tro att någon skulle bo". Lite överdrift kanske, men denna årstid känns det som att åka ko-stig mitt ute i storskogen.
Vi blev väl mottagna och blev ordentligt hälsade på, även av den fyrfota familjemedlemmen, som sedan gjorde oss sällskap vid brasan.
Hem i hällande regn återigen och sent blev det, ordentligt sent t.o.m. för ljuga lite måste jag ju också göra innan jag kan somna......
 
Här är han, Mr. Rotweiler "our new best friend"
 
Evening meal is served!
 
Modeparkeringen vid Mörkekorset i "juleskrud".
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0