Julpynt, Hjo och pizza

Idag var det dags att plocka fram gran, ställa iordning ett julförsäljningsbord och pynta färdigt, lite runtom i affären.
Sen skulle ett födelsedagsbarn (barn och barn förresten men...) firas med kaffe och kladdkaka innan vi praktikanter fick sluta för dagen. Handla med sig det nödvändiga i matväg, snabbt hem och slänga i sig lunch, om man kan kalla det lunch vid tvåtiden. Maken och jag stoppade dock lite i magen och åkte sedan till mor i Hjo på en visit, där vi blev bjudna av personalen, på tre-kaffe.
På hemvägen stannade vi på en av Tibros många pizzerior och åt middag, pizza såklart. Jag är mätt än, trots att jag fick med mig delar av pizzan i "doggybag".
Har nu suttit vid TV:n och stickat en bra stund, slumrat lite mellan varven och faktiskt mitt uppe i varven också.
Middag till imorron och övermorgon har Inga fixat, som nu står och svalnar på diskbänken.
Vad det blir? köttfärsbiffar ena da'n och köttfärssås nästa. Inte så värst fantasifullt kanske, men det blir iallafall mat i magen.
Vi får se om jag hinner bli klar med den igår påbörjade tröjan, till söndagens julmarknad, annars har jag väl strängt taget tillräckligt många ändå att släpa dit. Vilket maken också tycker, han säger att jag måste sälja en tröja innan jag börjar på en ny hädanefter. Känner sig väl lite inträngd i "sitt hörn" av det kombinerade data/sy-rummet.
......och något litet ligger det väl i det, för där finns två fulla stänger med hängande tröjor, när dom inte som nu är nerpackade för utflykt.....
 
Såhär blev resultatet: Granen står så grön och grann i stugan, tralala,tralalalala....
 
I väntan på pizzan och underhållning under måltiden: Tottenham-Liverpool, gick liite trögt för Gerrard o. grabbarna bara. Om man nu håller på dom vill säga, och det gör jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0