...och dagarna går

En dag till som praktikant till ända. Idag fanns inte så mycket att göra, lite dagligt rutinarbete men tyvärr alldeles för få kunder. Så framåt eftermiddagen "fick jag ledigt" för att åka hem och söka jobb.
Tidigare i veckan har affärsinnehavarna vid bankmöte, fått helt klart att de inte kan ha någon anställd alls, bara jobba själva (och knappt det). Ingen rolig situation, när man har satsat på en ny försörjning och samtidigt hjälper bygden att behålla sin närservice. Sen att dom ärligt och på fullt allvar, försökte erbjuda mig ett jobb, är ju ytterligare ett bakslag, för både dom och mig.
För vem orkar jobba sju dagar i veckan i längden och riktiga arbeten, till "gamla tanter" växer ju som bekant inte på trä'n.
Inte finns det så väldigt många arbeten med min bakgrundsprofil att söka heller, men hittade tre stycken "objekt", värda ett försök (varav två på deltid, dessutom).
Risken att bli kallad till vidare intervju är väl ungefär lika stor som chansen till framtida försörjning i Lotto-dragningen varje vecka. Men den finns där iallafall, när man postat "insatsen".....
Imorron blir det hursomhelst lite mer att göra, för då kommer det varor och sen är det helg.
.....för mig som är praktikant iallafall.
 
Får väl moffa i mig godiset själv kanske.........
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0