Plötsligt händer det....

Tro nu inte att mina nya Lotto-rader, joker eller den igår inköpta Trisslotten gav någon vinst. Nej istället blev det en natt "full av överraskningar" i form av väldigt många toalettbesök och när morgonen randades hade den med sig en "trivsam migrän". Den har jag fått njuta av hela da'n, då inte tabletter bet. Fick ringa återbud till praktikarbetet och göra ett försök att sova bort eländet. Vilket inte heller lyckades, men vid halv ett blev det ändå lite frukost.
Sakta men ändå åt rätt håll (peppar, peppar) börjar det avta nu i kvällningen.
Som grädde på moset valde TV:n att helt lägga ner verksamheten under eftermiddagen. Den har varit en aning svårflirtad med att starta de senaste veckorna, men idag sa han tack och hej, för sig.
Pensionären i hemmet tog raskt tag i problemet och började leta ersättningsapparater att inhandla, på nätet och i gruppreklamen, då han vid telefonsamtal till reparatör fått klart att det var föga idé att försöka åtgärda felet och det skulle ta minst en vecka.
Efter samråd, bokade han en ny hos SIBA, satte sig i bilen omgående och har nu, hemkommen, packat upp och introducerar som bäst, vår nya medlem av hushållet. Premiärvisning, gissa! just det ishockey-allsvenskan.
(En liten reflektion: Vissa problem blir snabbt omhändertagna minsann)
På uppdrag inhandlade han även en städmopp av den platta varianten, man får ju lov att hänga med även på det området eller hur?
Ska man ha platt-TV får man väl också använda "platt-mopp" till golven.
Nu ska jag värma lite mer fiskbullar med potatismos, att avnjuta till "bönderna på TV4", vid lillaTV:n i sovrummet.....
 
Gamla kex fungerar också bra som fågelmat.
 
Nya TV:n kommer på plats......
 
och "platt-moppen" är också välkomnad, helt kort.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0