Sponsor

Allra först ska jag bara tjata igen om hur skönt det känns, att ha besökt gymet och det ljuvliga ögonblicket då man  åker därifrån. Det är inte mycket som slår den känslan för tillfället.
Innan jag landade där hann jag dock med en rundtur på second hand och med mig idag hade jag en gigantisk kasse full med prylar, plus en låda julsaker, att lämna in. Får också skryta lite över att jag bara spenderade trettio kronor, fördelat på en duk, en ljuslykta och ett keramikhjärta.
Träffade en gammal arbetskamrat från post-tiden i affären och vi blev stående och pratade en lång stund. Fick  se bilder i hennes telefon från den senaste resan till Tanzania. Vilket hon med bestämdhet rekommenderade som resmål. Hon kan sin sak, då hon och familjen bodde därnere under två års tid, jobbande i ett av pingstkyrkans biståndsprojekt.
På hemväg kom jag på att det behövde kompletteras lite i matväg och slank in hos Tempo i Fagersanna, för att bunkra upp det som fattades. Fick även med mig bröd som passerat bäst-före-datum, till "mina" änder som nu verkar ha bestämt sig för dagliga besök.
Har därför riggat morrondagens måltid på altanen, med en hink över tills de anländer, så inte det mindre önskvärda "patrasket" snor läckerheterna.
.....och inte gav lotto storkovan idag heller, inte ens ett korvöre blev det!
Testade då att slänga in en jobbansökan igen, vilken i räkningen kan väl kvitta, för det brukar funka precis som lottot. Men risken finns ju om man lämnat in......
 
Dukat och klart, nu fattas bara matgästerna, ett särskilt tack, å deras vägnar, till sponsoren.
 
Makarna Bergs lördagsmiddag: Karré skivor med champinjoner, lök, klyftpotatis och bearnaisesås

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0