"Kvälls-skiftet"

Efter missräkningen med den uteblivna marknaden, återvände jag och min privatchaufför till lägenheten. Maken för att besöka poolen på taket och jag för att försöka vila bort den kvarvarande huvudvärken, som jag nog faktiskt förträngde ett tag, när marknaden hägrade.
Gjorde sedan iordning en sen lättlunch och ovanpå det kaffe med glass innan vi tog mer siesta. Allt för att orka åka ut till kvällen, då vi bestämde oss för att återvända till gamla sta'n och kyrktorget på höjden.
Det blev besök på en pizzeria med just pizza, och pasta till mig. Strosade sedan runt för att hitta ett ännu mysigare matställe, för att ta en kopp kaffe också. Bäst som vi gick där i gränderna och njöt av idyllen i lagom kvällsvärme, hörde vi en röst säga: "Tibrobor!!!" och det kunde vi ju inte neka till. Det var två "tjejer" i vår ålder som vi känner lite sådär. Dom var på besök i Torrevieja egentligen, men hälsade just denna dag på andra Tibrobor som bodde i Altea.
Jodå, ytterligare ett bevis på att världen inte är så stor.
Som avslutning på denna ljumma afton, blev det en tur till havet och strandpromenaden för en kopp kaffe och nu är vi hemma igen.
Kompisarna som vi väntar på, har avverkat en bra bit av Frankrike, men har över hundra mil kvar, så det dröjer till torsdag innan de når dessa trakter.....
.....och som vanligt finns det alltid fotboll att titta på på TV:n, många repriser, av flera år gamla matcher om det inte finns några aktuella för dagen.
 
Solen går ner bakom bergen, då vi far in till sta'n, för "sena skiftet"
 
Idag var havet mycket lugnare än i fredags, från samma utsikts-punkt på kyrktorget.
 
När vi var mätta på utsikten, magens tur.
 
I väntan på mat, vad finns det att fotografera?
 
Makens kort på kyrkan
 
En gränd tvärsöver torget
 
En stilla promenad tillbaka till bilen genom gränderna, hittar vi den?
 
Samma gränd åt andra hållet.

Kommentarer
Postat av: Ingvor

Ni ser ut att ha det väldigt skönt! Du vet väl att du kan skicka fina kort på Postens: "Riktiga vykort" du som tar så fina kort själv!

2012-10-10 @ 07:46:49
Postat av: Evy

Många fina kort.
Ta gärna med lite värme hem, men inte för mycket.

2012-10-13 @ 19:58:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0