Är det inte det ena, så är det det andra......

Skulle idag uträtta en del ärenden, medan maken höll till i Fagersannaskogen med dom andra idrottsförenings-pensionärerna. Hade kollat mått ute i gästrummet och bestämt mig för att inhandla en CD-hylla som kommit in på second hand-affären. Åkte iväg glad i hågen och med gräsklipparen i bakluckan.
Det första jag såg när jag äntrade butiken, var "hålet" efter just den hyllan jag siktat in mig på. Men hänger man inte på låset så får man stå sitt kast. Köpte en liten tavla jag tittat på vid flera tidigare tillfällen och bytte några ord med chefen, samt (visade det sig) en f.d. postkassör/brevbärare från Herrljunga, som satt och fikade.
Dags att åka fram till ICA och lämna in ett brev som var för stort för brevlådans öppning. Där träffade jag ett av bonusbarnbarnen, på moped. Han fick ta kassen med lördagsgodis med hem direkt, så behövde jag inte ta den omvägen. Mot Ulvåker för att lämna av "den trötta maskinen" då. Allt väl ända till sista korsningen in i samhället, där kom gräsklipparen i rörelse när jag gasade och dess handtag spräckte bakrutan. Lätt at vara efterklok, men vi skulle naturligtvis ha lastat in den åt andra hållet, så hade det inte kunnat hända.
Fortsatte fram till firman, som enligt internet skulle vara öppen på lördagar, men se det var den inte! Försökte med att ringa telefonnumret på dörren, men inget svar. Så bara att vända ekipaget hemåt, med glassplitter rasslande därbak, in i bagageutrymmet och gräsklipparhandtaget två decimeter utanför det som en gång var bakruta.
Hemma fick vi med förenade krafter ta hand om splittret och rensa resterna som fortfarande satt kvar, innan vi nu har tejpat på plast, efter att vi vände på "det lilla livet" i lastutrymmet.
Kan nog springa iväg några tusenlappar, innan allt är fixat igen. Håhåjaja!.....och maken åker till Stockholm på måndag lämnande mig "ensam kvar" att reda ut eländet.
Nämnde jag förresten, att jag igår kväll dessutom spräckte en glashylla i kylen.
"En olycka kommer sällan ensam",....... har jag hört nånstans!
Dare I ask: What's next??
 

Ja så kan det gå när inte....tankeverksamheten går på "full styrka",
 
och här inne ligger "boven" i godan ro, numera rättvänd för transport i Mitsubishi Lancer.
 
Men tavlan är iallafall fin, även om jag inte vet var jag ska ha den.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0