"Favoritdag"

Nu kanske någon tror, torsdag aha, ärter och pannkaka till middag. Men så var det inte och det är heller ingen stående meny hos oss denna veckodag. Det brukar bli lite då och då när andan faller på, antingen det råkar vara torsdag eller ej. Förresten så gjorde jag pannkakor till kvällsmat igår och blåbärssylt av frusna bär från ett annat årtal.
Försöker nu att disciplinerat äta ur  frys och inte bara fylla densamma.
Till lunchen idag, hade jag "snott"  frysen på ett paket köttfärs, som blev till köttfärssås. Nästa planerade "stöld" blir spenat och bacon, som bara ligger där i kylan och väntar på att få värma sig. På lördag så......
Som jag skrev igår så är torsdagar dedikerade till städning på second hand och idag var inget undantag.
"Plenty of it" dessutom, vallade både dammsugare och städmaskin, större delen av förmiddagen. Efter detta hittade jag en annan delikat uppgift, att räkna pusselbitar. Inte det roligaste det heller kanske, men ändå förvånansvärt "kul". Ok, allting är ju relativt.......
Slutade sedan en liten stund tidigare (ska ju jobba lördag) och "firade" detta med en trip till gymet. Ingen hejd på nöjena idag alltså.
Varför inte toppa dagen med ett samtal till Arbetsförmedlingen, när vi ändå är i farten? och så fick det bli. Behöver "sparka" lite på dom så det händer nå't med den möjlighet som öppnat sig. Hade en massa praktiska frågor, som jag fick bra svar på, och så får vi se om min handläggare ringer under morgondagen som jag begärt, för ytterligare "åtgärder" i ärendet.
 
På lördag, den som väntar på nå't gott..........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0