Vanlig onsdagslunk......

Ingen sovmorgon idag inte, iväg och starta med onsdagens arbetsuppgifter. Bära kassarna som folk lämnat in, från butiken till sorteringslokalen och där ställa allt innehåll på respektive avdelning för vidare hantering av ansvarig.
Det tog ett tag och sen dags att plocka iordning och fylla på min trähylla. Några tomma hål var där allt, men en och annan sak hittades på drift i lokalen och "återbördades till fadershuset".
Var också behjälplig med diskning av föremål, åt de andra damerna, sorterade ordning på två Finans-spel och strax var det så lunch.
För att riktigt roa mig kungligt som "efterrätt", satte jag mig och räknade pussel, först ett med 2000 bitar och sen ett med 1000 bitar. Men kors i taket, båda var kompletta.
Mer kassar med saker hade hunnit komma in bakvägen, bara att sortera och fördela igen. Men sen bar jag och en kollega ut skåpet som dottern ska köpa, till min bil och så var det dags att dra hem.
Maken hade passat på att åka till skogen och ta en promenad, men nu får han allt göra en bär-insats så jag slipper åka med last i bak på bilen i onödan. Vet ju hur det kan sluta om man har riktig otur......
 
Gårdagens skymning.......
 
nu regnar det "cats and dogs", samtidigt som solen skiner.
 
och så ett foto på den hyfsat välansade trädgården.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0