Andlig spis och "träsmak"

Hade fortfarande ett huvud imorse, är alldeles säker för som jag lärde mig på spanskan, "Me duele la cabeza"("huvudet smärtar mig"). Nu var det inte så farligt, men tillräckligt för att jag fortfarande skulle känna mig en aning segare än vanligt.
Men lika bra att ta tag i uppställningar och fotgrafering av morfars hantverks-alster. Inte helt lätt att välja ut rätt och lagom mycket, men har ändå fotograferat ett tjugotal grupperingar så långt.
Inte är det nå'n ordning i vitrinskåpen efter detta, men va f...n det kan jag nog leva med ett tag framöver.
Maken fick order om att blanda pannkakssmet och sen stekte jag dessa, samt värmde innehållet i ärtsoppekorven.
Vet att det inte är torsdag idag, men i bästa nytänkar-anda varför inte ta denna menyn på en vanlig onsdag istället.
Det var ju lätt och smidigt och "assistenten" har ju lärt sig receptet. Han kan nog till och med våga kalla sig expert på just pannkakor, utan att få så mycket mothugg.
Styrkt av middagen och en kopp kaffe tog jag så beslut om en färd till mor i Hjo för att "grilla henne" på fakta om morfar, samt låna med mig fotoalbumet från den tiden. En del kom hon ihåg och kunde berätta om, men inte så särskilt mycket, som jag inte redan visste.
Fick sedan åka via biblioteket åt maken som fått meddelande om ankomna ljudböcker och därefter tog jag även mig an gymet. Idag var det "knökafullt", men hann iallafall en genomgång i Easyline innan en grupp startade.
Massagetid fick jag också bokat till nästkommande måndag och nu har jag precis tittat på Barcelona som spöade Paris SG (som väntat) i Champions League, men det var nätt och jämt.....
Imorron väntar en rundvandring/genomgång på Inredia, för jag har lovat att jobba där på söndag, då det är konstrunda i Tibro.
 
"Knökafullt" var det också stundtals på vår gräsmatta
 
En variant på exponering.....
 
Mammas byrå, som morfar gjorde till henne när hon var barn, att ha sina saker i för eget rum fanns inte "på den tiden".
 
Stoppställe på vägen till gymet
 
Mer material att gå igenom ordentligt, efter intressanta foton?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0