April, april

Vilken "tur" att jag bytte till sommardäck för en vecka sedan, var det första som dök upp i skallen när jag tittade ut imorse. En något ironisk tanke, då det snöade för fullt redan vid åttatiden och håller fortfarande på nu halv elva. Visserligen har det väl avtagit en aning, men vitt och fint (don't think so..) är det fortfarande och i väderförutsikterna skulle det på känt april-manér tydligen "dutta" från och till, både idag och imorron.
Sista rycket enligt femdygnsprognosen, för på söndag är värmen i antågande enligt densamma. Ja det återstår ju att se som sagt, men vi får väl hoppas att det är så....
Har plockat iordning en hel massa grejer att ta med till Köp & Sälj-dagen i Tibro-parken imorron. Nu är bara frågan går det in i bilen alltihop? Visserligen har vi loppisen i Hönsa nästa lördag också, men man vill få med så mycket som möjligt, för presumtiva kunder att shoppa loss på varje gång. Har dock redan gallrat en del, för hela förrådet av prylar "som inte får plats här hemma", går definitivt inte att packa i en bil, samtidigt.
Nu har vi varit och ställt upp all "skit" (bra skit förstås alla köpare) i Tibro Folkets Park, så det är klart inför morrondagen. Kan meddela att det gick mer i bilen än jag hade väntat mig, så bordet och området runtomkring är "ockuperat" och smockfullt.
Nu kopplar jag ner och laddar med "Let's dance".......
 
Ja vad ääär det som händer...... fel färg på marken, man hittar ju inte maten vetja!
 
Hur mycket får plats i bilen?
 
Kvällsmat "pizzapirog", vilket det blir som "loppis-matsäck" imorron också.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0