Beväpnad med presentkort

 
Idag blåser det så in i attan igen. Vågorna slår upp över land nere vid Strandstadens lusthus.
Det "obligatoriska" städjobbet varje morron på altanen är gjort och därtill en avhyvling till änderna, som bara svarar med lite "tjatter", som om dom aldrig hade hört talas om att de inte får vara däruppe.
Nu har dom tagit en utflykt till vågorna, vi får se hur länge det varar, men behöver ju inte "ha jour" då.
Morgonkaffet smakade (som vanligt) bra och en macka med gammal hederlig mjukost påminnner än idag om frukosten som serverades varje morron hemma innan vi skulle till skolan.
Varm choklad kokad på spisen (ingen O'boy här inte) och Skogaholmslimpe-smörgås med margarin och Kavli mjukost, delad på längden så man kunde doppa i koppen.
Doppar man nuförtiden?, jodå maken sölar allt med det fortfarande, i kaffe oftast och mest varje dag.
Stekte kycklinglår i ugnen igår med lite "experimentkryddning", vi får se senare vad det blir för utlåtande (utöver att det inte är rena filéer förstås).
Satt en bra stund in på natten och gick igenom gamla foton (till projektet), vi har två lådor fulla i mormors svarta linneskåp, huller om buller. Detta sedan de varit på sanering, efter villabranden för femton år sedan och blandade dessutom med nytillkomna, både nya (egna) och gamla (från mormor).
Eftersom det är tisdag kommer det att bli ett besök på.....just det: second hand. Idag har jag lagt fram mina presentkort, så de kommer till användning för inköpen. Skulle väl vara en anledning till att jag eventuellt inte hittar några fynd idag då, när det är gratis. (haha)
Men dom kommer att komma till användning, var så säkra, för det blir ju fler tillfällen.
I sanningens namn smakade kycklingen inte så mycket, men ska man vara positiv, så smakade den ju inte illa iallafall då. 
På dumburken ikväll serveras sen också Champions League........
 
Sjön "häver sig" idag.....
 
...kan undra om träden på udden klarar sig?
 
Mormors linneskåp med lådor, stora lådor....går i myyycket foton i dom, nu tar vi nästa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0