"Bokat bilen"

Idag var det min tur att slita på bilen. Torgdag i Tibro och säkert skulle det finnas blommor av något slag till vår trädgård. Åkte inte så väldigt tidigt utan hann ge änderna frukost, samt skälla på dom för nedsmutsningen av altanen. Ja man kan ju inte ha passning dygnet runt och dom är garanterat mycket morronpiggare än oss två.
Visst hittade jag växter att köpa, faktiskt väldigt fina och billiga kryddplantor dessutom. 
Efter torghandeln passade jag på att hälsa på hos den nya affären, Rebdesign (tror jag det stod i tidningen) som syr och säljer eget designade barnkläder, samt tyger i glada färger. Pratade med henne om att eventuellt lämna in lite tröjor, eftersom hon redan hade även andras alster i butiken. Ska åka dit igen och ta med en kasse av mitt lager, så hon får se dom live. Hade kameran med och visade några bilder och hon var klart intresserad. Vi får se hur det går....
Därefter en tur till ett nästan tomt gym, perfekt. Så det är också avklarat. På hemvägen tittade jag in till Tempo och pratade loppis. Vi planerar att ha försäljning/loppis/bakluckeloppis där den 11-12 maj. 
Väl hemma blev det lite rester sen gårdagen innan trädgårdsgöromålen pockade på uppmärksamhet och nu är det inköpta på plats. 
Imorron blir det utflykt med övernattning för tjejerna i Mölndals (o-)kyrkliga syförening, uppe i Sätra. På min lott föll att fixa lunchen vid ankomsten, så den puttrar som bäst på spisen i en stor gryta nu.
Packa en del och titta på "Let's dance" är min plan för resten av fredagen (och sticka lite samtidigt). Maken han roar sig med gamla serietabeller vid datorn, dom han hittade under utflykten till Skara igår.
Hur kul kan det va?....på en skala.
 
Det fanns en del växter.....
 
 
Här en bild från den nya butiken, med innehavare Rebecka i full fart vid symaskinen.
 
Vad ska vi hitta på nu då......
 
"Vad blir det för mat?"
 
Penséer i ampeln vid trappan blev det iår.
 
"Örtagården" artar sig....
 
...och liten färgklick i krukan...så länge, sen får vi se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0