Eftermiddagspromenad i Rankås

Förutom en hel del funderande och en massa anteckningar i "projektet", har idag även badrummet fått sig en omgång, samt alla utsidor av fönstren på framsidan. Bilen har bytt till "sommarskorna" hos Tibro däckhotell och vinterdäcken har checkat in där istället.
En runda på torghandeln innan dom packade ihop för dagen resulterade i ytterligare garninköp, denna gång neonfärger till framtida stickprojekt.
Snabbfika hos kompisen slutade med att vi beslöt ta en promenad och testa "föret" i Rankås, Tibros spår-oas i storskogen. Det var nog lite i tidigaste laget, då säkert 75% av spåret/stigen fortfarande hade ett hårt snötacke att tampas med. Men vi gick i alla fall 2,5 km och det var ganska svettigt, då man hela tiden fick vara på tå för att inte halka omkull. Även idag blev det en sen middag som jag sedan toppade med att titta på "Stig Helmer story". Den var ganska bra faktiskt, bättre än väntat.
För övrigt har  även makens skattsedel "dykt upp", med befarad nivå på restskatten.
Men jag tänker inte låta det förstöra helgen. Ingen idé att lägga energi på sånt som inte går att påverka, dessutom visste vi ju om det egentligen......
Har nu tittat på Let's dance, är det nörd-varning tro?
Imorron ska jag kolla om cykeln som fanns i tisdags fortfarande finns kvar på second hand, håll tummarna för att så är fallet!
 
Det ligger mycket snö kvar i skogen. Såhär såg merparten av spåret ut.
 
Därnere i sänkan skymtar vattenfallet i Fröstorpsbäcken.
 
Min sena middag: Foliebakad laxforell med kokt potatis, inte alls fel kan meddelas....
 
Lite kvällsvickning med ett glas vitt fick avsluta dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0