Jag har ett huvud.....

Jo för det har jag känt av hela da'n idag. Inga små piller har hjälpt heller, men det kunde varit värre, har iallafall inte mått illa. En effekt har dock varit att det har gått lite trögt med tänkandet och planerandet av uppgiften, men en aning framåt gick det ändå, bättre än ingenting (och inte bakåt iallafall).
Satte mig i den värmande solen frampå eftermiddagen med tänkarhuvan på och stickningen i händerna. Som sällskap kom ganska snart änderna. Först två och sen två till och det är väl märkligt att de inte kunde hålla sams utan jagade varandra istället för att "sitta till bords" i samförstånd. Till slut ledsnade jag på dom och skrämde iväg bråkstakarna. Strax var dom dock tillbaka, denna gång något mer disciplinerade i uppförandet.
Var i valet och kvalet men kände mig något piggare framåt kvällningen, så begav mig till Stöpen på "möte" och är nu hemkommen därifrån (både jag och huvudet, det känner jag) efter god mat och en pratstund med gamla barndomsvänner.
En av dom gjorde dock en Gerd, dvs. glömde helt enkelt bort att det var idag och kom följdaktligen inte. Vid telefonsamtal till henne, ett förvånat: "Var det idag?, men jag är lite snorig också". Precis som den gången jag hade åkt till Stockholm och svarade där i mobilen, när övriga satt vid Livets Brunn i Skövde och väntade (förgäves) på mig. Lite pinsamt och långt att åka......
Men nu hör jag hur sängen skriker och längtar efter mig, så.......
 
Nu har jag hittat vem det är som "knackar" i väggen när jag sitter vid datorn. Herr Blåmes försöker bygga bo
längst där uppe i hörnet vid taket. "Tagen på bar gärning" idag.
 
Idyll innan nästa par anlände....
 
På väg, strax passerar jag Ulvåker och har bara en halvmil kvar till destinationen (utan GPS).....
 
och här är det.
 
 
Med lite vårblommor redan i rabatten.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0