Tröjor "inneboende" hos Rebdesign

Idag var jag trött efter den "strapatsrika" helgen, med många skratt. Men det blev inte så mycket till sovmorron. Vi  väcktes nämligen av telefonen, där någon ville tjata idrottshistoria med maken. Han hör ju sällan eller aldrig telefonen, men om så vore hinner jag alltid först ändå, att lyfta luren.
Lika bra att gå upp, ta tag i datorarbetet och förbereda några av mina tröjor på en flyttning till Rebdesign på Karlsbrovägen i Tibro. Där ska de vara "inneboende" ett tag, för att se om de möjligen kan hitta sina nya hem den vägen. Rebecka är säkert snäll emot dom och de verkade trivas direkt.
Ett jobb har jag sökt idag och skickat en kommentar till en blogg, där kritik och bra åsikter framfördes om regeringens (brist på) jobbpolitik.
För jag vill med bestämdhet hävda att någon sådan existerar inte. Det fungerar som en snöplog, man skjuter åt sidan med "skopan", samlar ihop, kör bort och tippar nån annanstans då det blir för mycket och lägger där ingen behöver se det (fas 3).
Men nu är det ju inte snö vi hanterar, utan människor som hamnar där i högen. Newsflash: Vi smälter inte undan och försvinner i vårsolen! ....och hallå! vi behöver ingen slutförvaring i klass med kärnkraftsavfallet, det räcker med en human arbetsmarknadspolitik som ger fler jobb, med anständig/avtalsenlig lön. 
Jodå, jag ska själv "skrivas in" på torsdag och få en sysselsättning.......  
Dispyten om besittningsrätten till altanen fortsätter. Så snar vi lämnar fältet fritt och inte bevakar änderna, passar de på att nyttja trägolvet. Skulle inte säga något, (om det var det enda de gjorde) men de förorenar alltid samtidigt. Inte så fräscht precis, men det blir ju på så vis städat/spolat varje dag.
Nu ikväll ringde en släktforskarsugen kille, som varit inne på min fars hemsida (www.perowestman.se) och undrade om jag visste mer än vad där stod. Tyvärr fick jag göra honom besviken, men Skövde släktforskarförening som fick ärva fars alla sådana papper (vilka jag inte hade intresse eller ork att ta mig an) kanske kunde assistera, lycka till. 
Blåsigt  och regn har vi haft merparten av dagen, men nu verkar båda ha gett med sig. Solen lyser inte längre med sin frånvaro, utan förgyller kvällen med sin närvaro istället. Kanske kan bli en tjusig solnedgång att plåta framöver.....
 
Dom ser redan ut att trivas bra.....i gott sällskap.
 
Ok, vart drar vi.....
 
Inte solnedgång direkt, men ganska fint kvällsljus blev det, efter lite mer regn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0