Via Mofalla till Hjo

Maken hade en idrottshistorisk "date" i Bällefors idag på förmiddagen, så jag fick vackert vänta på bilen.
Nu finns det ju alltid saker att göra i ett hushåll och det fungerar inte att samtliga boende säger "jag har inte tid", för att lita på hembiträdet Inga är inget alternativ. Om så skulle vara, bleve det varken mat eller rena kläder iordningställda. Nej, det handlar om planering och faktiskt fungerar det så att ju mer man har att göra, ju mer blir det gjort, tycker jag iallafall. (om man skärper till sig)
Hade lite att gå igenom av "morfars-materialet", tvätt att hiva in i garderoberna och ganska snart var så maken tillbaka med bilen. Då blev det utfärd mot Hjo, med omvägen förbi Mofalla kyrka och strax innan den Backmanstorp, där morfar föddes. Plåtade båda ställena och fortsatte sen till syster, som inte hade svarat på mail jag sände för en vecka sedan. Besökte henne på dagliga verksamheten och fick ärendet utfört.
Nästa anhalt mor, som ansåg sig vara ännu sämre än sist, vilket är en stående hälsningsfras varje gång man kommer dit. Satt en stund och hittade sen ytterligare ett fotoalbum med gamla kort, som definitivt är användbart i morfarsprojektet.
Handlade lite och återvände hem, utan att göra extrabesöket på gymet jag faktiskt tänkt. Men klockan hade sprungit iväg och på fastande mage var det ingen bra idé. Provade istället den nya Thai take away-en i Tibro och vid halv sex kunde jag så äntligen äta middag.
Har nu packat bilen inför morrondagens loppis i Hönsa Bygdegård. Välkomna 10-13.........
 
Ja här bor vi nu, med egen vattenbalja och allt. Vi har varit hemma hela da'n och tagit igen oss.
 
Backmanstorp, som det ser ut idag...
 
Mofalla kyrka från ena hållet....
 
...och från andra hållet.
 
Mulet hela dagen, men en kort fem-minuters solnedgång bjöds det ändå på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0