"Anfallet" återkom.... och åska med rikligt regn.

"Anfallet" gick inte över, utan återkom precis innan läggdags, (sådär runt ett-tiden inatt) då startade jag att skrubba i duschen. Inte helt nöjd med resultatet, men en bit påväg iallafall. 
Söndagen påbörjad med ett ägg, kaffe och macka, nu är det dags att plocka ihop för loppisen igen och förflytta mig till Tempo för några timmar. Maken finns på Fagervi, sista dagen av Hantverkscupen för iår.
Hade väl precis hunnit in på lagret och iordningställt dagens "varor", när regnet startade. Sen kom det ett antal skurar, med lite duggregn emellan de närmaste timmarna. Såpass kraftigt regn att det till och med hittade in i lokalen, i form av lite droppande på golvet.
Blev iallafall några grejer sålda, bland annat första tröjan på loppisen. Nederbörden gav så småningom med sig, men då hade klockan passerat två och inte speciellt mycket folk var i rörelse, så vi packade ihop något tidigare än aviserat.
Med hem (inköpt av loppiskollegor), kom det en flaska Fagersanna-honung och ett halsbandshänge i silver.
Från affären fyllde jag dessutom på med mjölk och dillkaviar. 
Lagade omgående till dagens middag och maken dök upp ganska lagom, för att sätta sig till dukat bord.
På spisen puttrar en liten köttgryta inför morrondagen och nytt exemplar av orginalfärgad "Pippi-tröja" påbörjad vid TV:n, som visar friidrott för närvarande. Det var nämligen en sån tröja, (modell extra liten) som blev såld.
Startade en mörkblå vuxentröja i förrgår, men den får ligga på kö tills nya mini-tröjan är klar (vilket inte kommer att ta lång tid alls).
Åskan fortsätter att små-mullra runtomkring. Kan undra om vi ska slippa sladd-urdragningar under kvällen.....
Solen kikar nu fram en aning, men man kan aldrig veta.
 
Honung från Fagersanna.....
 
.....och vädret just nu, klockan halv åtta.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0