Äntligen.....

 
 
Matlåda, att-göra-lista, påminnelselista, secondhand-kasse, handväska.....var det nå't mer som skulle med till jobbet idag? Nej, tror faktiskt att jag fick med allt. Återstod bara att se om alla ärenden blev ihågkomna och uträttade. 
Möttes av en "välkomstkommitté", som hade fikapaus och "catch-up-möte" samtidigt, då det från semester återkommit ytterligare invånare i huset. Så nu börjar kontoren fyllas av folk igen. Någor livligare tillströmning till restaurangen var det också, samt upptaget i det ena konferensrummet.
Kollegan hade en hel del jobbärenden på byn att uträtta och jag  fick hålla ställningarna. Samtidigt gick det då att "fila vidare" på utställningsarbetet.
Det hade också förirrat sig in en tysk turistfamilj, som hade några frågor, vilka vi/jag försökte besvara till fullo. 
Lika roligt varje gång man kan marknadsföra närområdets sevärdheter och hjälpa till med praktiska spörsmål.
Arbetsdagen försvann väldigt fort och det blev dags för alla ärenden. Först hämta nyckel till Ransbrostugan åt Fagersanna IF för uthyrning till Reimersholms tioårsgrabbar som ska vara på träningsläger några dagar, innan deltagandet i Hantverkscupen nästa helg.
Sen provtagning för eventuell vidare avtrappning/borttag av medicineringen med cortison. Följt av inköp på ICA, de varor som saknas på närmare håll, samt sända iväg en liten välkomstpresent till nyfödd i Holland. 
Därefter kom dagens höjdpunkt. Second Hand öppnade efter semesterstängningen och det var många fler än jag som hade haft abstinensbesvär. Det kunde man märka på den kopiösa mängd personer som där trängdes i värmen. Hittade två grejer och ställde av en kasse för återvinning.
Hemma blev det en fikapaus på verandan, men pang vad det braka till och fortare än ögat blinkar, var vi inne i huset och drog ur sladdar, samt satte oss att halvsova i glashuset under regnskuren som föjde.
Åtminstone jag slumrade till en stund.......
Allsång från Skansen på agendan härnäst och kycklingklubba med västerbottenpaj till detta, känns i nuläge inte fel precis......
 
Den blev klar inatt och vad ska jag nu ge mig på då.....
 
Åskpaus från datorn.....
 
Dagens second hand-inköp.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0