Att ta sig i kragen.......

...och göra en plan. Min variant för denna dag innefattade som vanligt en hel del internetdammsugning av diverse slag, lite inlägg i den pågående arbetsmarknadsläges-debatten och fixa några ärenden i Tibro.
Inte speciellt mycket på agendan kan tyckas vid första anblick, men det plockar allt till och tiden går.....
Bäst som jag satt vid min dator och knackade, steg brevbäraren in i trädgården med orden: "Specialleverans av post idag." "Jag såg att båda bilarna var hemma och hade lite tid över." Vill du ha fika frågade maken? och det tackade inte Anton nej till. Precis mitt i alltihop detta ringde "min" danska resebyrå Happydays.nu och ville ha lite utlåtande med anledning av att jag tidigare på förmiddagen skickat en del synpunkter. (Jag är ju under ett år utsedd som svensk testperson åt dom.)
Sen blev det iallafall fika även för mig och vi pratade om förestående postflytt i höst, samt även lite resor, innan han fortsatte på sin runda.
Strax därpå påbörjade jag mina ärenden i Tibro med att transportera lönelappen från Inredia till lönekontoret, så pengarna kommer mig till godo för augusti månads arbete också.
Sen en tur in till Rebdesign, där innehavaren mådde bättre efter en tids sjukdom. Även om hon inte är helt återställd var det ändå skönt att se, att hon verkar vara på bättringsvägen.
Så till sist sparade jag naturligtvis det "bästa", gymet (därav rubriken). Dock höll det på att bli ytterligare ett irritationsmoment, eftersom jag vid förfrågan fått utlovat att enskilda gruppers bokning skulle finnas på internets veckoschema. Detta visade sig nu inte ha fungerat, då det var bokat 16-17. Men vi "kom överens" att jag kunde få haka på och nyttja maskinerna parallellt. Allt går för det mesta att lösa om man är flexibel, men mail är redan ivägsänt med kritik till innehavaren och uppmaning om att hålla det man lovar.
Kanske är dags att fixa middag till mig (maken har ätit rester), även om timmen är något sen känns det i magtrakten att idén inte är alltför korkad.
 
Brevbärarbesök......
 
Min middag: Variant på dotterns pastasås (m. rökt kalkon, ost, lök & matlagningsgrädde) till blomkål.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0